Aktuell Motorsport

Publik | Medlemmar | Kalender | Bilder | Resultat & Arkiv
Publik

På gång
1/4 Funktionärsutbildning MC
21/4 Licenskurs MC
28/4 Träning Bil
4-6/5 STCC

Till kalendern Hela kalendern »Läs mer om Hyllinge MS miljöarbete

Mediabevakning
Hyllinge MS

Aktuell Motorsport

Elander IT Webbhotell

Ring Knutstorp

Svensk Racing

Hyllinge MS News 2016-08-17
Kanonloppet


Äntligen racehelg igen efter ett långt sommaruppehåll! Nu var det kanonloppet tillsammans med STCC

Fredagens två tester gick riktigt bra, det var första gången vi har varit här med G40:n och då är det svårt att veta hur man ska ställa in bilen men vi fick till några riktigt bra inställningar och var snabbast på båda testerna.

Lördag morgon stod det kval på listan och vi gjorde några små justeringar inför detta som visade sig ha en negativ effekt... bilen blev väldigt understyrd och vi fick inte alls till de tider som vi var nere på under testen dagen innan, ruta 3 blev resultatet.

Heat 1 var senare under eftermiddagen och med inställningarna som liknade de vi hade under testet gick starten. Gör en okej start men hittar ingen lucka för att ta mig om framförvarande bil och ligger 3:a under de inledande varven, när Andreas väl är om har ledare fått en ordentlig lucka på ca 2,5 sekunder! Men när last lap skylten åker ut ligger Andreas tät inpå ledaren och lyckas bromsa sig förbi in i första kurvan på det sista varvet, med 1 sekund till 2:an tar vi målflaggan!

Heat 2 startar vi från pole position! Nu gäller det att förvalta detta på bästa möjliga sätt. Starten går men in i första kurvan kommer 2:an om och med bilar bakom som jagar blir det än en gång en lucka... tyvärr lyckades Andreas inte jaga ifatt på samma vis som i heat 1 men en 2:a plats blev det. Nu väntar finalen på Mantorp park första helgen i Oktober där vi går in som serie ledare. Nu närmst väntas det test på Knutstorp den 20 Augusti, mer info efter det!

Speciellt tack till Jim som hjälper till under tävlingshelgerna och Audi Malmö.© Copyright 2, Hyllinge MS - Hyllinge Motorsällskap. http://www.hyllingems.se
Senast uppdaterat 2016-08-17 av Jörgen Olsson
1720 besökare sedan 2016-08-17

Nyheter Publik
2017-03-15
Funktionärsutbildning MC Ny!

2016-12-21
Tobias Brink och Micke Ohlsson till STCC 2017

 Fler nyheter »