Publik | Medlemmar | Kalender | Bilder | Resultat & Arkiv
Publik

På gång
7-8/8 Ljungbyhed Festival
5-6/9 Crosskart SM
1/11 medlemsaktivitet

Till kalendern Hela kalendern »

Webmaster

Läs mer om Hyllinge MS miljöarbete

Mediabevakning
Hyllinge MS

Aktuell Motorsport

Elander IT Webbhotell

Ring Knutstorp

Svensk Racing

Hyllinge MS News 2014-03-21
Patric Sundel kommenterar satsningen i V8TC
Nu är det klart att Hyllinge MS föraren Patric Sundel och Team X3M kommer att samarbeta med Jens Edman och hans team Bryntesson Motorsport (BMS).

BMS är, förutom att de driver ett racingteam, även det företaget som importerar enhetsbilarna från USA. Det är BMS som är "Pappa" i klassen kan man väl säga.

- Om det ger några fördelar eller inte kan vi väl bara spekulera i ännu så länge, säger Patric, men klart är väl att det inte är någon nackdel i alla fall :)

- Sen kommer vi att dela inställningar, erfarenheter och tips med Jens Edman. Jens är en erfaren kille som kört både STCC och DTC, motsvarande i Danmark. Han blev 2:a i V8TC ifjol och han har visat att han är snabb i en V8... det kommer att bli en utmaning att slå honom när vi sitter i samma team, men definitivt inte omöjligt... kanske till och med... ;)

- Så, nu är det verkligen dags. Mycket bättre förutsättningar än så här får vi inte, bara hoppas på att teamets set-up av bilen inte är långt ifrån där vi varit innan, så vi slipper tiden det tar att köra in sig. Då kan vi vara med från början och slåss med de bästa!

- Som Ni förstår så är det inte gratis att slå sig ihop med BMS-teamet, det är en STOR satsning, men en satsning som vi känner att vi är mogna för, säger Patric med en tydlig hint om att det går bra att delta i satsningen om man vill exponera sina tjänster och produkter.© Copyright 2001-2020, Hyllinge MS - Hyllinge Motorsällskap. http://www.hyllingems.se
Senast uppdaterat 2014-03-21 av Mikael Persson
2224 besökare sedan 2014-03-21

Nyheter Publik

Inga nyheter.


 Fler nyheter »